Записващо устройство (логер) за мониторинг на температурата на въздуха в транспортни средства и съоръжения за складиране и съхраняване на бързозамразе


BioEvilBul

Цена: 202.00 EUR без ДДС

Обхват на измерване от -30 до +70°C.

Логерът отговаря на изискванията на Регламент (ЕО) № 37/2005 относно мониторинга на температурата в транспортните средства и съоръженията за складиране и съхраняване на бързозамразени храни, предназначени за консумация от човека.

Той е предназначен да измерва и регистрира температурата в транспортни средства и съоръжения за складиране и съхраняване на бързозамразени храни в границите от -30 до +70°C. Измерените стойности се съхраняват в електронната памет на логера и могат да се прехвърлят към персоналния компютър чрез USB интерфейс.

Логерът се монтира в хладилника на транспортното средство или вътре в съоръженията за складиране и съхраняване на бързозамразени храни

Устройството притежава TÜV SÜD сертификат за съответствие с EN 12830, Клас 1 и EN 13486, клас 1 за превоз на храни (БДС EN 12830:2001 Температурни записващи устройства за транспорт, съхранение и разпределяне на охладени, замразени, дълбокозамразени/ бързозамразени храни и сладолед).

Работата на логера се програмира от компютър. Логерът може да бъде включван и изключван посредством Старт/Стоп магнит. Чрез компютъра логерът може да бъде програмиран да започне измерването в определен ден и час (за един месец напред).

Комплектът включва:
Термометър-логер с вътрешен Pt1000 сензор (датчик);
USB адаптер за свързване на логера с компютър;
CD със специализиран софтуер;
Старт/Стоп магнит за ръчно спиране и пускане на логера;
Стенен държател и катинар за окачване на логера;
Самозалепващи се двуслойни лепенки за окачване на логера
Проследим сертификата за заводска калибрация
Инструкции за работа.

За повече подробности:
Биоевибул ООД
Тел./факс: 02-9559539
e-mail: office@bioevibul.com
http://www.bioevibul.com/products.aspx?vidid=63&id=714